Om os

Terkel Pedersen, Rådgivende Ingeniører ApS har igennem næsten 70 år udviklet sig til at være et velkonsolideret rådgivende ingeniørfirma med primære aktiviteter inden for bygge- og anlægsområdet. Firmaet har haft base i Holbæk siden 1953 og blev oprindelig drevet af O. Krone Larsen & Carl Rønneberg. I oktober 1989 blev virksomhedens navn ændret og Arly Holmstrup og Terkel Pedersen indtrådte som direktører og indehavere. Ultimo april 2000 gik Arly Holmstrup på pension og Terkel Pedersen fortsatte som direktør og indehaver. Januar 2008 blev Thomas Christiansen, efter 8 års ansættelse, optaget som medejer og januar 2019 blev Claus Larsen ligeledes optaget som medejer, efter 3 års ansættelse. Vi råder p.t. over 14 velkvalificerede medarbejdere, og de har lige nu en gennemsnits anciennitet på 9 år.

Vi har via et mangeårigt fasttømret netværk, mulighed for at inddrage specialister ifm. projekter i eksempelvis sundhedssektoren og medicinal- og fødevareindustrien. Vi arbejder hele tiden på at styrke vores kompetencer, så vi fortsat kan yde optimal rådgivning til vores kunder. Indenfor områderne energioptimering og – styring og indeklimavurdering, har vi i de seneste år, målrettet styrket vores knowhow og praktiske erfaring.

 Under ydelser og referencer finder du mere information om, hvad vi beskæftiger os med og hvilke opgaver vi varetager. Her vises et varieret udvalg af de mange spændende opgaver firmaet har løst, igennem dets snart 70 årige eksistens.

 TP ApS har udarbejdet KS-håndbog på grundlag af F.R.I´s vejledninger.

Bankforbindelse

Sparekassen Sjælland
Ahlgade 51, 4300 Holbæk.

Forsikring

Firmaet er gennem “Foreningen af Rådgivende Ingeniører” ansvarsforsikret i selskabet Tryg for en max. tingskade på kr. 3.000.000,- og personskade max. kr. 25.000.000,-.